Tip 1: Een persoonlijk kleuradvies en kledingstijladvies voor jou en je vriendinnen

Een kleuradvies, waarom is dat nou nodig? Ieder mens heeft kleuren van zichzelf: huidskleur, kleur haar en kleur ogen. En die kleuren matchen goed met bepaalde kleuren, en minder goed met andere. Maar hoe kan dat eigenlijk? Al in het begin van de vorige eeuw ontdekte een Zwitserse schilder, Johannes Itten, dat sommige kleuren elkaar versterken, en andere elkaar verzwakken. Hij ontwikkelde een kleurencirkel  die tot op de dag van vandaag nog gebruikt wordt.

Kleurencirkel van johannes Itten

Tegenwoordig is die kleurenwetenschap verder uitgewerkt en wordt deze ook door veel mensen toegepast om te zorgen dat de kleuren van jezelf en je kleding optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Deze workshop blijkt een bijzonder geschikt startpunt voor vrijgezellenfeestjes, vriendinnenuitje en bijvoorbeeld kledingwinkelpersoneel uitje.

Iedereen heeft een eigen smaak waarop de kleding die je draagt is gebaseerd, en door de jaren heen blijkt die smaak bij veel mensen niet sterk te veranderen. Toch is het heel leuk en leerzaam om eens goed te kijken naar wat kleding eigenlijk met je doet!

Iedereen heeft een verschillend figuur, en kleding kan belangrijk helpen om bepaalde aspecten te benadrukken of juist op een mooie manier te verhullen.

In deze workshop ga je met elkaar ontdekken en ervaren welke kleuren jou het mooist staan, zijn dat juist de koele tinten of meer de warme tinten?  En krijg je inzicht in de belangrijkste sterke punten en aandachtspunten van jouw lichaam.

Rebecca Baars heeft een brede ervaring en opleiding op dit gebied en begeleid vrouwen individueel of in groepen om samen te ontdekken welke kleuren en model kleding goed bij je past, en wat juist minder.

Met deze workshop scoor je altijd bij je vriendinnen of medewerkers dankzij de unieke combinatie tussen sfeer, gezelligheid en bruikbaarheid!

Tip 2: een workshop Elegant bewegen op muziek

Een van de leukste workshops om samen met je vriendinnen te doen is de workshop elegant bewegen. Deze workshop maakt je bewust van je uitstraling en leer je hoe je die kan versterken.

Naast de juiste kleuren en het juiste model kleding is je elegantie een onmisbaar onderdeel van je uitstraling. Je wordt je bewuster van hoe je middels je lichaamsbeweging expressie kunt geven aan je vrouwelijkheid.

Onderdelen van de workshop zijn: o.a. bewuster worden van je lijf, ontspannen bewegen, durven bewegen en ervaren hoe je in verschillende zelf meegenomen kledingstukken kan bewegen. Dit alles op muziek.Een fijne bijkomstigheid is dat je je aan het einde van de workshop lekker ontspannen voelt.